Power Solutions voor energieomzetting

Energieomzetting

Energie is de bron van alle activiteiten en daardoor absoluut onmisbaar voor een optimale infrastructuur, efficiënte processen en goed werkende machines… Energie moet altijd, overal en in verschillende vormen beschikbaar zijn – en uiteraard het liefst zonder onderbrekingen.

De businessunit Power Solutions ontwikkelt al sinds haar oprichting standaardoplossingen en maatwerk voor elektrische energieomzetting: van wisselstroom naar gelijkstroom en omgekeerd, van de ene spanning naar de andere, met of zonder nulgeleider…

Een oplossing voor energieomzetting van de businessunit Power Solutions begint met een grondige behoefteanalyse. Hoe ziet de situatie er nu uit? Wat zijn de voorwaarden en vereisten? Wat is het doel? Vervolgens wordt stap voor stap en in nauw overleg met de klant een oplossing voor het probleem uitgewerkt. Daardoor kunnen nieuwe elementen opduiken waardoor we de ontwikkeling van de oplossing moeten bijsturen. Tot slot ontvangt de klant een gebruiksklare oplossing. De klant wordt bovendien bijgestaan bij de implementatie en het onderhoud. De professionele ondersteuning gedurende dit hele proces, van analyse tot levering, vormt een absolute meerwaarde die onze klanten ten zeerste appreciëren.

De ontwikkeling van oplossingen voor energieomzetting in wisselstroom gebeurt in onze werkplaats in Halle. Daar werken we gedreven aan al onze oplossingen met spanningen, IP-beveiligingen en specifieke aanvragen.

meer dan 50jr ervaring

oplossingsgericht

oplossingen op maat

deskundig

innovatief

pragmatisch

Wens je meer technische documentatie of heb je een specifieke vraag?