Power Solutions voor isolatiebewaking (eMED)

Isolatiebewaking (eMED)

In de medische sector zijn continuïteit van de bedrijfsactiviteit en de veiligheid van personen van het allerhoogste belang. IT-aardingssystemen moeten permanent opgevolgd worden door middel van permanente isolatiebewaking.

Al jaren bouwt de businessunit Power Solutions van Automation aan de verschillende componenten van een allesomvattende oplossing.

Dankzij die niet-aflatende inspanningen kan de businessunit vandaag klanten uit de medische sector een gebruiksklare oplossing voor de beveiliging van hun lokalen klasse II aanbieden, van de beschermingstransformator en de permanente bewaking tot het beheer en het aanbrengen van alarmen. De klant wordt nauwkeurig begeleid bij de implementatie van de verschillende componenten. Zo garandeert Automation compatibiliteit en de juiste keuzes. Dat is hoe Power Solutions een geapprecieerde meerwaarde aan de klant biedt.

In de loop der jaren vertrouwden vele klanten op onze knowhow. Deze klanten zijn nog altijd uiterst tevreden over onze oplossingen en schakelen ons dan ook steeds in voor nieuwe vraagstukken. Zo gaan wij elke dag opnieuw de uitdaging aan. In die context heeft de businessunit Power Solutions de voorbije jaren aan “eMED” gewerkt, een oplossing die zich specifiek op de gezondheidszorg richt.

Dankzij eMED kunnen we de verschillende componenten van een operatiekamer plaatsen, controleren en beheren. Zo worden o.m. de verlichting, HVAC, medische gassen, de klok en de chronometer vanop het scherm in de operatiezaal bediend. Dit scherm fungeert als centraal bedieningspunt van de operatiekamer.

meer dan 50jr ervaring

oplossingsgericht

oplossingen op maat

deskundig

innovatief

pragmatisch

Wens je meer technische documentatie of heb je een specifieke vraag?