Power Solutions voor Back Up AC

Back Up AC

Wisselstroomvoeding is de meest gebruikte voeding ter wereld. Het is een goed ingeburgerde commodity waardoor heel wat “specialisten” dreigen te vergeten dat een goede oplossing van dat type niet mogelijk is zonder kennis van alle omstandigheden en details.

Een wisselstroomoplossing in de industrie functioneert bijvoorbeeld niet op dezelfde manier als een oplossing in de medische sector en een tunnel vergt een andere aanpak dan een datacenter.

De businessunit Power Solutions zet zich ten volle in om iedere situatie grondig te analyseren en vervolgens de gepaste oplossing te ontwikkelen en te implementeren. Elementen als redundantie, gelijkschakeling en complexe architectuur worden meegenomen in het overleg met de klant. Alleen zo ontstaat de meest geschikte oplossing voor een specifiek probleem.

De businessunit Power Solutions kan zich beroepen op jarenlange ervaring en kennis en verwerft dan ook snel inzicht in elke nieuwe situatie. Zo biedt de businessunit een belangrijke, niet te onderschatten meerwaarde aan de klant.

meer dan 50jr ervaring

oplossingsgericht

oplossingen op maat

deskundig

innovatief

pragmatisch

Wens je meer technische documentatie of heb je een specifieke vraag?