Automation Power Services

De diensten die Automation haar klanten dagelijks aanbiedt, zijn van cruciaal belang in de ontwikkeling en de uitvoering van de aangereikte oplossingen. Het is precies met deze diensten dat wij toegevoegde waarde voor onze klanten creëren.

Automation Power Solutions - Services

1. Levering

Automation verricht niet alleen een grondige analyse van uw behoeften en een studie naar een geschikte, op maat gemaakte oplossing, maar levert de oplossing ook op passende wijze af. Hoe die levering er juist uitziet, wordt tijdens de behoefteanalyse samen met de klant bepaald.

2. Installatie en ingebruikname

Wij bezorgen u een antwoord op maat. Voor minder gaan we niet. Automation biedt verschillende formules die passen in het specifieke tijdsvenster voor uw oplossing.

Onze technische teams worden voor de specifieke oplossingen opgeleid en door onze projectcoördinators gebrieft zodat uw oplossing in de beste omstandigheden tot stand komt. Onze onderneming voldoet bovendien aan de ISO 9001-norm.

3. Onderhoud

Een goed onderbouwde oplossing vereist een grondig onderhoud. Dit onderhoud is volledig afgestemd op de werkingsomstandigheden en de veiligheid van de gebruikers die te maken krijgen met de oplossing.

Automation maakt er een erezaak van om contracten voor te stellen die precies omvatten wat u nodig hebt, gaande van preventief onderhoud tot Full Omnium, next business day-interventies of versterking binnen de vier uur, waar ook in het land.

4. Herstelling

Zodra u te maken krijgt met een storing of specifiek probleem, snellen de technici van Automation, ongeacht de locatie in het land, ter hulp om de installaties zo snel mogelijk weer te doen draaien. Ook indien dit niet expliciet in het contract staat, doen we ons uiterste best u zo goed mogelijk te helpen.

5. Monitoring

Met onze monitoring zijn we in staat uw wisselstroom- en gelijkstroomoplossingen, batterijen enz. in de gaten te houden. Een duidelijke stand van zaken, 24 uur per dag: dat betekent een extra veiligheidsmaatregel om ervoor te zorgen dat uw installaties maximaal beschikbaar blijven. De verkregen gegevens maken het bovendien mogelijk de juiste actie op het juiste moment te ondernemen.

6. ECS – Emergency Care Solution

Onze laatste nieuwe dienst is ECS (Emergency Care Solution). ECS is een verhuursysteem waarmee we tijdelijke noodoplossingen aanbieden of oplossingen aanreiken waarmee u kort op de bal kunt spelen. De meeste oplossingen van Automation zijn ook beschikbaar binnen ECS.

meer dan 50jr ervaring

oplossingsgericht

oplossingen op maat

deskundig

innovatief

pragmatisch

Wens je meer technische documentatie of heb je een specifieke vraag?